Gratis bingo

Det är fullt möjligt att spela bingo gratis och vinna riktiga pengar! De flesta bingosidor ger nämligen bort en summa bonuspengar till alla nya spelare. Det innebär att om du registrerar dig som ny spelare på en bingosida så får du en liten summa pengar insatt på ditt spelkonto, utan att du själv behöver sätta in en enda krona. Summan varierar mellan de olika sajterna, men det kan vara exempelvis 30 eller 50 kronor. Pengarna får du spela för ända tills de är slut och om du vinner med hjälp av dem får du göra vad du vill med vinstpengarna.

Att spela bingo gratis är ett bra sätt att lära känna de olika bingosidorna innan du börjar göra egna insättningar för att spela. Du kan registrera dig på flera olika bingosajter och få en bonus på varje sajt. På så sätt kan du spela ett tag på varje sajt. Du kan spela, chatta, lära känna sidan och människorna som finns på sidan, innan du tar steget att spela på riktigt, med riktiga pengar. Du riskerar inget och kan inte heller förlora några pengar. När du väl hittar den sida där du känner att du trivs och vill fortsätta spela på så kan du naturligtvis gå vidare och göra din första insättning för att spela med riktiga pengar. Det är alltså ett smart sätt att lära dig spelet och att lära dig bingosidornas regler, funktioner och finesser.

För att spela bingo gratis krävs det alltså bara att du registrerar dig på en eller ett par bingosajter på nätet. Att registrera sig går snabbt, på bara några minuter är du klar och kan börja spela. När du köpt dina bingobrickor är det bara att luta dig tillbaka och hålla tummarna för drömvinsten!